.

.

TOTS 21

La concentració s’ha dut a terme davant de la seu de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Foto: Cedida

Aquest dilluns, el Departament de Salut, el CatSalut i l’Agència de Salut Pública de Catalunya han convocat una concentració davant de la seu de la Regió Sanitària Camp de Tarragona a l’Avinguda de la Reina Maria Cristina, en protesta per la imputació de la secretària de Salut Pública, Dra. Carmen Cabezas, l’exdirector del CatSalut, Adrià Comella, Sara Manjón i Xavier Rodríguez per una suposada discriminació en la vacunació de guàrdies civils i policies nacionals en servei a Catalunya.

Aquesta s’ha fet coincidit amb les altres concentracions previstes en diverses seus del Departament de Salut i també dels centres sanitaris.

La delegada del Govern, Teresa Pallarès, la gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Dolça Cortasa, el sotsdirector de l’Agència de Salut Pública de Catalunya al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Conrad Casas, acompanyats de representants d’entitats de Salut i treballadors de la Regió Sanitària s’han concentrat davant la seu com a mostra de protesta i solidaritat.

Redacció