TARRAGONA 21

Recreació de com serà el futur hotel de Cambrils

Recreació de com serà el futur hotel de Cambrils

L’empresa Natarent Cambrils, propietària del solar de la plaça del Pòsit, ja disposa de la llicència d’obra major per construir un hotel de categoria 4 estrelles superior amb un total de 4.300 m2 construïts i 67 habitacions dobles que comportarà una inversió de més de 6 milions d’euros.

El regidor d’Urbanisme i Obra Pública, Enric Daza, ha celebrat que el projecte s’hagi desencallat després de tants anys de tenir la plaça en una situació provisional i ha assegurat que des de l’Ajuntament se seguirà treballant i es farà el seguiment perquè la construcció tiri endavant i finalitzi tan aviat com sigui possible.

El regidor, que considera que el projecte actual millora l’anterior, també ha destacat l’alta qualitat de l’allotjament, que estarà obert tot l’any, col·laborant en la desestacionalització de la destinació, i en sintonia amb l’orientació de turisme familiar, basat en la diferenciació que aporta l’oferta gastronòmica o la pràctica dels esports nàutics.

L’edifici es distribuirà en planta baixa i quatre plantes pis. L’hotel tindrà accés per la façana del carrer Pau Casals a través d’un porxo que estableix un eix de circulació de vianants entre la porta de l’allotjament i els locals comercials de la façana de la plaça del Pòsit.

A la quarta planta, s’hi situaran una restaurant d’esmorzars amb vistes al mar i una gran terrassa solàrium amb una piscina. La planta coberta es reservarà a les instal·lacions necessàries per l’edifici.

L’edifici s’obrirà a la planta baixa, retranquejant-se per donar circulacions àmplies als carrers del seu entorn i proporcionant espais d’ús comercial que contribueixin a la consolidació de l’activitat de la zona.

Les façanes busquen integrar-se amb l’entorn del barri mariner utilitzant la pedra calcària com a revestiment de sòcol, i al mateix temps aprofitant les últimes tecnologies per poder alleugerir les càrregues. La resta de façana s’acaba amb un arrebossat llis.

L’actuació en conjunt del nou edifici persegueix implantar un servei de qualitat que ajudi a vertebrar la Plaça del Pòsit a través de la singularitat però alhora integrant-se amb l’entorn.

Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva experiència de navegació. Per favor, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la POLÍTICA DE COOKIES

ACEPTAR
Aviso de cookies