.

.

TOTS 21

«El passat dilluns, 2 de juliol, al càmping i resort vacacional Tamarit Beach Resort vam patir un petit incendi en un dels nostres magatzems. El foc, que va començar a primera hora del matí, va localitzar-se en un magatzem dedicat a l’emmagatzematge d’eines de manteniment i maquinària.

Aquest magatzem es troba aïllat de qualsevol allotjament del càmping.

Gràcies a la ràpida actuació, tant en un primer moment de l’equip propi del Tamarit Beach Resort, com posteriorment per part dels equips d’emergències, l’incendi es va controlar ràpidament i només va provocar danys materials. Cap dels nostres clients ni treballadors va veure’s afectat; de fet, ni tan sols es va haver d’evacuar cap dels allotjaments del càmping. Al cap de poques hores, l’incendi es va donar per extingit.

Tot i aquesta afectació puntual, Tamarit Beach Resort va seguir en tot moment amb la seva activitat habitual, obert al 100% i amb els mateixos estàndards de qualitat i servei que habitualment oferim.

La direcció del Tamarit Beach Resort vol agrair la ràpida actuació dels serveis d’emergències, així com totes les mostres de suport rebudes per part dels usuaris, proveïdors, treballadors i institucions.

Atentament, Sergi Novell. Director General»