TARRAGONA 21

Cartell de la campanya a Constantí

Cartell de la campanya a Constantí

Amb l’objectiu de promocionar els comerços locals quan s’acosta la campanya de Nadal, la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya “Somia amb el número a Constantí”. Durant les properes setmanes els comerços adscrits a la Unió de Botiguers obsequiaran de forma gratuïta a tots els seus clients butlletes de participacions amb el número 00799 de la Loteria de Nadal, que es sortejarà el proper 22 de desembre. La campanya d’aquest any es veurà reforçada a través de cartells que  es podran trobar als comerços del poble i també amb una campanya de publicitat televisiva.

A més, aprofitant les participacions de loteria, el dimarts 23 de desembre es farà un sorteig entre totes les butlletes lliurades d’una gran cistella de Nadal a base de productes alimentaris locals. Aquest sorteig de la cistella es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El president de la Unió de Botiguers de Constantí, Albert Montes, ha subratllat la importància “d’aquest tipus d’accions i la necessitat de fer visible, mitjançant aquesta campanya nadalenca, la tasca que s’està realitzant des de la Unió de Botiguers per impulsar el comerç de proximitat”.

Per la seva banda, el regidor de Desenvolupament Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Constantí Ruben Gras ha destacat la col·laboració, un any més, per part de l’Ajuntament en aquesta campanya que vol refermar “l’aposta per un comerç just i de proximitat on es defineixin valors propers i de qualitat a la nostra ciutadania”.

Tota la informació del comerç local, ofertes i notícies relacionades amb els establiments locals es poden consultar a la recentment renovada web: www.compraaconstanti.cat.