.

.

TOTS 21

Periodistes esperant a l'entrada de la seu de CDC. Foto: Tarragona21

Periodistes esperant a l’entrada de la seu de CDC. Foto: Tarragona21

19 hores.– Dia clau en la història de CDC i de CiU a Tarragona. Els dos aspirants a encapçalar la llista de les municipals de CiU a Tarragona, Victòria Forns i l’independent Albert Abelló, han arribat pocs minuts abans de les set de la tarda a la seu de CDC, on es reuneix el comité executiu local per procedir a votar el candidat escollit. Unes primàries insòlites que s’hi ha arribat per la decisió de la cúpula del partit d’apostar per Abelló i la reacció de Forns d’exigir votacions i no acceptar la renúncia.

La incertesa regna sobre qui pot ser-ne el guanyador. Forns repetiria candidatura de guanyar i Abelló seria el segon independent a ser cap de llista de CiU justament després de Forns. Ambdós intervenen durant deu minuts explicant el seu projecte.

19:25 hores.– Forns ha obert la seva intervenció passades les 19 hores i sobre les 19:25 ja ha acabat. Ara es el torn d’Abelló. Ambdós s’han creuat i s’han saludat. Abelló li ha dit: “Espero que no ho hagis fet molt bé”, i ella li ha respost: “Ho he fet infinitament millor que tu”, i ambdós han rigut.

Forns ha parlat de valors i de “regenerar la política i els partits” amb la premsa. A les 21h tindrà lloc l’escrutini.

19:36 hores. Acaba la intervenció d’Abelló i es procedirà a les votacions.

20 hores.- Comencen les votacions.

Tarragona21 us anirà informant de les principals novetats d’aquesta tarda-nit.

Joan Marc Salvat