.

.

TOTS 21

Seu de l’entitat Open Europe a Reus

Tarragona i Reus ja s’han mobilitzat per enviar material humanitari -sanitari, alimentari, roba i calefacció- i altres poblacions ho estan fent davant el dramatisme de la guerra d’invasió que Rússia ha empès contra Ucraïna.

Aquest dimarts es farà la primera recollida de material a Reus. Concretament es tracta de l’entitat Open Europe, que dilluns celebrava la seva primera reunió a la seva seu del Raval de Sant Pere,1. La recollida es farà de 9 a 20 hores. Altrament, l’ANC, situada al Raval Santa, 2, recollirà material entre les 17 i les 20:30 hores.

Es tracta de material com bolquers per adults, torniquets d’un sol ús, mantes tèrmiques, medicaments, botes, roba interior, mitjons, menjar en llauna o llet infantil, entre molts d’altres articles.

Altrament, els ucraïnesos de Tarragona enviaran el proper divendres camions humanitaris des de la seva seu del polígon Riu Clar, al carrer del Sofre, s/n, nau B, 6, A. Dijous es completarà la càrrega del camió, han informat a Tots21 fonts del col.lectiu.

A Constantí, l’Ajuntament informa a Tots21 que s’ha posat en contacte amb els seu ucraïnesos que viuen a la vila per copsar les seves necessitats. Els actes de suport i solidaritat comencen a ser nombrosos als municipis del Camp de Tarragona.

Redacció