.

.

TOTS 21

L’acte de signatura ha estat protagonitzat pels presidents d’ambdós clubs, Serapi Colombo i Jacint Rodríguez. Foto: CBT

El Club Esportiu Solc i el CB Tarragona han rubricat aquesta tarda al Pavelló de Camp Clar l’acord que permetrà tenir un equip de bàsquet inclusiu. A l’acte han assistit els presidents d’ambdós clubs, Serapi Colombo i Jacint Rodríguez. També diversos esportistes del CE Solc així com Irene Sabaté i Dani Tugores jugadors dels primers equips del club (Volvo Diselauto Tarraco CBT i Ibersol CBT).

Serapi Colombo, president del CE Solc ha declarat, “Nosaltres volíem col.laborar per intentar fer que el bàsquet fos un esport el més inclusiu possible, venim de diverses experiències molt positives a l’estiu i ara finalment rubriquem un acord que farà que seguim col.laborant plegats pel bàsquet inclusiu”.

Jacint Rodríguez, president del CB Tarragona ha declarat, “Veníem amb la idea de començar a treballar el tema del bàsquet unificat i hem trobat el company de viatge perfecte, estem engegant un projecte molt enriquidor”.

El nom del projecte és Originals CBT i el nom de l’equip portarà la denominació de CBT- SOLC i competirà en les diferents competicions inclusives organitzades per la Federació ACELL.

El Club Esportiu Solc és una entitat que té com a finalitat primordial la promoció i el foment de la pràctica esportiva, afavorint el desenvolupament integral de la persona amb diversitat funcional. Compta actualment amb 30 esportistes amb llicència federativa que participen de forma regular en competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb discapacitat intel·lectual- ACELL, Specials Olympics o d’altres entitats esportives de la zona.

Redacció