Cloenda a Puigdelfí de la fase del Tarragonès escolar d’escacs

Foto de família d'und els grups de guanyadors

Foto de família d’und els grups de guanyadors

Durant aquests tres darrers dissabtes, els casals municipals de Perafort i de Puigdelfí han acollit, com ja és habitual des fa ja un bon temps, la Fase Comarcal del Tarragonès d’Escacs dels Jocs Esportius Escolars, oberta també a jugadors d’àmbit federat.

Aquest dissabte passat es va celebrar la darrera i definitiva jornada del campionat al Casal de Puigdelfí, essent el Casal de Perafort seu de les dues primeres.

El torneig s'ha celebrat a Puigdelfí i Perafort

El torneig s’ha celebrat a Puigdelfí i Perafort

La fase comarcal, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport de l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí, és la que determina els escaquistes del Tarragonès classificats per a la Fase Territorial del Camp de Tarragona que, en aquesta edició, també estarà organitzat pel CET, el Club Escacs Tarragona i la Delegació Territorial de la Federació Catalana d’Escacs, ja que, paral·lelament i de forma complementària, s’organitza la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya federat.

Aquesta Fase Territorial tindrà lloc els dissabtes 13, 20 i 27 de febrer , a partir de les 16 hores, al Tinglado núm, 4 del Port de Tarragona i en ella participaran escaquistes escolars i també federats de les 6 comarques del Camp de Tarragona. Amb posterioritat, els millors classificats, accediran al Trofeu Diputació, ja d’àmbit provincial.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *