.

.

TOTS 21

Imatge de l’interior de la tenda, amb un telefon per atendre comandes. Foto: Tots21

«Ajudeu-me a fer difusió. La botiga Classe innata de Reus ens ha deixat penjades, a diverses núvies, sense vestit i sense diners. Han tancat i han desaparegut. Som diverses les afectades i necessitem localitzar més víctimes. Ajuda’ns si coneixes alguna núvia». És dels molts missatges que corren per les xarxes socials per denunciar la situació d’un grup de clientes d’un establiment situat al carrer de la Galera de la capital del Baix Camp que, segons apunten les interessades, hauria abaixat la persiana sense atendre les comandes pendents.

Imatge del local situat al carrer de la Galera. Foto: Reusdigital

La parella d’una d’aquestes, T.G., s’ha posat en contacte amb Reusdigital.cat per exposar el seu cas. Va ser el passat dissabte quan es van assabentar del que passava a través de la xarxa. «Al gener va anar a buscar el seu vestit per casar-nos i va donar 1.000 euros de paga i senyal. I ara hem sabut, per altres noies, que ha passat tot això. Pràcticament una desena d’afectades, diu, s’han organitzat per compartir informació i difondre la seva queixa. El passat diumenge, sempre segons la seva versió, la responsable del negoci se’ls va adreçar per explicar-los que «estava aïllada a Madrid» i que «no podia baixar a Reus». T.G. avança igualment que les afectades han començat a presentar denúncies individuals contra els titulars de l’establiment als Mossos d’Esquadra.

El local del carrer de la Galera és tancat de fa dies. La persiana metàl·lica és abaixada, si bé no del tot per un problema en el mecanisme que dura des de fa almenys un parell de mesos.

‘Reusdigital’ / GDDCT