.

.

TOTS 21

Clariant és una companyia líder en química d’especialitats.

Clariant, una companyia líder en química d’especialitats, ha estat doblement guardonada per la seva rigorosa actuació en l’àmbit de la seguretat i prevenció de riscos laborals. La Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE) va atorgar a la sucursal de Clariant a Espanya de nou el Premi Especial de Seguretat FEIQUE 2017, i la Comissió Autònoma de Seguretat i Higiene en el Treball de la Indústria Química i Afins (COASHIQ) el premi a la Gestió de la Seguretat 2018.

La cerimònia de lliurament dels Premis de Seguretat FEIQUE 2017 va tenir lloc el 7 de juny a Madrid. Ramon Ventura, director de la fàbrica de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) i Sergio Toribio, responsable de ESHA de Clariant Espanya i Portugal, van recollir el premi de la mà de Javier Mestre, Director de l’Institut Nacional de Seguretat, Salut i Benestar a el Treball (INSSBT), al costat del director general de FEIQUE, Juan Antonio Labat.

FEIQUE atorga anualment el Premi Especial de Seguretat a aquelles companyies químiques de més de 300 treballadors que hagin assolit un índex d’accidentalitat zero durant l’últim any.

“Estem orgullosos de ser reconeguts pel nostre bon exercici de seguretat. Clariant ha rebut novament aquests premis gràcies a l’excel·lent treball que realitzem diàriament en termes de seguretat i prevenció de riscos laborals”, va dir Sergio Toribio.

Premi Gestió de la Seguretat 2018

A més, Clariant va rebre el Premi a la Gestió de la Seguretat 2018, un guardó que concedeix anualment COASHIQ a aquelles companyies químiques que han destacat pels seus excel·lents resultats en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals. El premi reconeix la tasca de tot l’equip en la prevenció d’accidents, en haver aconseguit mantenir un índex d’accidentalitat zero durant almenys tres anys consecutius.

La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc a Barcelona el passat 5 de juny, a la qual va assistir Anna Pedrós, responsable de PRL i ESHA de la fàbrica de Sant Andreu de la Barca (Barcelona) per recollir el premi de part de Clariant.