.

.

TOTS 21

Débora García. Foto: Cedida

Débora García. Foto: Cedida

“Actualment, a Reus els senyals de trànsit només estan en català infringint la normativa estatal”.Així s’ha pronunciat la portaveu de CS a l’Ajuntament de Reus, Débora García, per explicar la moció que ha presentat per ser debatuda al següent ple i que exigeix a l’Ajuntament que inclogui l’espanyol en les indicacions escrites que acompanyin els panells de senyalització de les vies públiques i inscripcions.

La portaveu liberal ha lamentat que “no estiguin en les dues llengües oficials”. Hi ha paraules que són extremadament diferents en les dues llengües com per exemple “gual” en català, que és “gual” en espanyol, “tallat” en català, que és “tallat” en espanyol, etc. Des del partit taronja han insistit en que “no es pot arraconar una de les llengües oficials”.

Per altra banda, CS ha presentat una proposta per afavorir la conciliació laboral i familiar. “El treball i la família són importants sent cada cop més necessari poder conjugar les dues coses” i per aquesta raó “des de Ciutadans volem que s’apliqui la jornada laboral flexible, bonificar les activitats extraescolars, el menjador i el transport escolar, entre d’altres mesures ”, ha finalitzat García.