.

.

TOTS 21

La presentació de Sergio Susín com a candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Salou. Foto: Cedida

La presentació de Sergio Susín com a candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Salou. Foto: Cedida

Ciutadans (Cs) ha anunciat que Sergio Susín serà el candidat a l’alcaldia de Salou a les eleccions de 2023. Ha estat el president de Cs al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa , qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic del partit de confiar en Susín per a encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Salou.

Sergio Susín és graduat en Dret per la Universitat de Barcelona, ​​ha fet un Màster de l’Advocacia Espanyola i un altre d’Empresa i de la Contractació. És advocat en exercici, coordinador d’Activitats a la Diputació de Tarragona i regidor de l’Ajuntament de Salou. Carlos Carriozosa ha assenyalat del candidat que “té el perfil que busquem, com molts altres que van recalar a Ciutadans en la política, de vocació de servei als seus veïns. Un advocat jove, molt format i coneixedor dels problemes que té el municipi”. Ha comentat també que “el presentem aquí, en plena via del ferrocarril, perquè sóc conscient com els meus companys de partit a Salou, de la importància que té aquest eix per al futur de la ciutat. Com ells, vull que no es construeixi un sol edifici i que sigui un lloc de trobada familiar i de foment de la cultura”. El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha agraït “la feina feta al llarg d’aquests anys pel grup municipal, i especialment a Pere Huguet, a qui agraeixo molt aquest pas per la política municipal a Ciutadans i al que tinc una admiració especial com a company de l’advocacia”.

Pere Lluis Huguet, actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Salou, que no concorre novament a les eleccions “per motius personals i els relacionats amb la professió d’advocat”, ha destacat “els valors personals i com a professional de l’advocacia del candidat, la meva mà dreta a la Diputació i un bon company, com la resta del grup municipal. Han estat uns anys meravellosos en la política per als que només tinc agraïments, Carlos Carrizosa, i Ciutadans”.

El candidat Sergio Susín ha dit que “ens presentem aquí, al trajecte ferroviari, perquè hem fet una aposta clara per l’Eix Cívic. Volem conservar les seves estacions i fer del lloc una via verda i blava, on gaudir del passeig familiar, l’oci i les activitats culturals. No consentirem que s´inverteixi en formigó amb la construcció d´edificis com vol l´alcalde Pere Granados i el seu govern del PSC”.

Sergio Susín té 27 anys. Ha dit que “sóc una persona jove, però estic envoltat de gent amb molta experiència, alguns de la tercera edat, com els que aquí m’acompanyen, i des d’aquí anuncio que, en el cas que Ciutadans sigui necessari per governar, exigirem la regidoria de la Tercera Edat, única i exclusiva per atendre persones grans, en totes les seves circumstàncies, tant al benestar social, com al jurídic, l’oci, la cultura, entre d’altres”.

Susín ha comentat també que s’ha parlat amb empresaris, “als quals cal ajudar, perquè segueixin creant riquesa”, com un mitjà per al progrés de la ciutat i per assolir la desitjada desestacionalització. I a la gent treballadora, alguns emigrants, “com ho van ser els meus pares en arribar a Salou”. Ha parlat amb gent que té responsabilitat a les entitats socials, de la Cultura i de l’Esport. I respecte a aquesta última, com a jugador i entrenador de futbol de la Unió Esportiva Salou, “vull dir-los que faré tot el possible per solucionar com més aviat millor la precària situació en què Granados i el govern del PSC han deixat els que practiquem futbol a aquesta ciutat”.