Ciutadans no participarà en els actes institucionals de l’11-S sempre que siguin “per dividir i no unir tots els catalans”

El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament per la província de Tarragona, Matías Alonso.

El diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya per la província de Tarragona, Matías Alonso, ha assegurat que “Ciutadans no participarà en cap acte institucional de la Diada” i ha explicat que això serà així “sempre que els actes siguin per dividir i no per unir a tots els catalans”.

El portaveu parlamentari de Cs ha apostat per la celebració d’una “Diada que representi a tots els catalans i que no estigui al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”.

Tanmateix, Matías Alonso ha anunciat que l’Onze de Setembre Ciutadans organitzarà un acte polític a Barcelona que comptarà amb la presencia del president del partit, Albert Rivera, així com la líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, i la presidenta del grup municipal de Cs a l’ajuntament de Barcelona, Carina Mejías. L’acte, ha explicat, servirà per “reivindicar una Diada de tots i no només per als separatistes”.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *