TARRAGONA 21

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales. Foto: Tarragona21

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha lamentat aquest dijous per mitjà d’una nota de premsa «les crítiques de Ricomà a la protesta impulsada pels restauradors a les portes de l’ajuntament». «Les declaracions de l’alcalde demostren una manca de sensibilitat absoluta davant de les demandes d’un sector especialment castigat per la crisi», ha destacat. Per això, Viñuales ha demanat a Ricomà que «rectifiqui les seves declaracions» i «escolti les peticions dels restauradors, la majoria petits negocis dels que viuen moltes famílies tarragonines i que van decidir manifestar-se de forma pacífica».

El portaveu municipal de Cs ha preguntat a l’equip de govern «quines quantitats tenen previstes per ajudar a la ciutadania i els autònoms a superar la crisi de la covid-19». «Ricomà ha anunciat una subvenció de 700.000 euros per al comerç i l’hostaleria, però no tenim cap informació sobre aquesta línia d’ajudes», ha assegurat. Segons Viñuales, «el sector serveis aporta el 60% de l’ocupació de Tarragona i és vital per aconseguir la recuperació econòmica i social de la ciutat» i ha demanat a l’equip de govern que «concreti totes les línies d’actuació previstes al més aviat possible perquè tots els ciutadans sàpiguen a quines es podran acollir».

Viñuales a més ha recordat que «no només l’hostaleria i el comerç estan afectats per la crisi» sinó que «hi ha altres sectors perjudicats pels efectes de la covid-19, als quals l’equip de govern no està escoltant i que també es plantegen manifestar-se». «En un moment com l’actual, l’alcalde ha de demostrar el seu lideratge i ser capaç d’escoltar a tots els sectors i adoptar mesures perquè cap d’ells no es quedi enrere», ha conclòs.