.

.

TOTS 21

Albert Abelló

Albert Abelló

El Grup Municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Tarragona ha reclamat aquest dimecres al matí una Junta de Portaveus urgent per debatre sobre el palau d’esports arran que Copisa hagi renunciat a construir-lo. “Volem saber quin és ara el nou plantejament de l’equip de govern per no perdre que el havia de ser el gran llegat dels Jocs Mediterranis 2017”, ha manifestat el portaveu de CiU, Albert Abelló, que considera que no es pot permetre “que es facin un Jocs del Mediterrani de Tarragona sense Tarragona”.

“Tornem a topar amb l’incapacitat de l’equip de govern socialista”, ha lamentat Abelló, que ha recordat les declaracions que va fer ara fa menys d’un mes quan la UTE aleshores encarregada de construir el Palau d’Esports, formada per Dragados, Garcia Riera i Rubau, es va tirar enrere: “Hi haurà un abans i un després d’aquest fet. Si fins ara la situació era complexa, amb aquest nou retard considerem que és gairebé impossible que les obres puguin estar enllestides per quan s’iniciïn els Jocs Mediterranis 2017”.

“Fa just un any vam advertir del perill i vam demanar el calendari d’execució d’obres dels equipaments esportius, però el senyor Ballesteros ens va acusar d’alarmistes i ho va qualificar tot d’una ocurrència”, ha recordat Abelló.

“Han tingut temps més que suficient per fer gestionar i planificar, però ara, a  15 mesos de la celebració de l’esdeveniment esportiu, no tenim qui construeixi el gran llegat dels Jocs, el Palau d’Esports”, ha lamentat Abelló, que apuntat que Tarragona necessita “un equip de govern que no només vulgui governar sinó que tingui capacitat per fer-ho”.