.

.

TOTS 21

La regidora no adscrita Reyes Pino

El grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Salou ha estimat que “no hi ha motius” per retirar les responsabilitats de govern a la regidora que fa pocs dies va presentar la seva baixa del grup municipal del PP per motius polítics i personals; i d’aquesta forma es dóna resposta a la petició del portaveu del Grup Municipal del PP, Mario Garcia, que demanava que se li retiressin a la regidora les competències delegades per haver causat baixa del seu grup. Se suma així al parer de la FUPS i de l’alcalde, Pere Granados.

Segons el grup de CiU, “entenem que no existeixen ni s’han acreditat motius per apartar a la regidora Reyes del seu càrrec i responsabilitats de govern, perquè ha demostrat en tot moment lleialtat al Govern i a la institució, i ha dut a terme una bona gestió en defensa dels interessos de la ciutadania i en compliment de les seves obligacions”.

En aquest sentit, CiU es manifesta respecte a la situació creada per l’abandonament de Reyes del seu grup municipal que “és una qüestió interna del seu grup i del seu partit, i això no té perquè afectar la gestió i l’acció de govern, que ha de tenir com objectiu l’interès general al marge de l’interès o problemes de partit”.

‘No interferir la feina’

El grup municipal de CiU matisava que “cada un dels membres del govern han de treballar per tirar endavant i gestionar les seves responsabilitats polítiques amb eficàcia i rigor, i no interferir aquesta feina amb qüestions i diferències de partit”.

Remarcava que “esperem que el grup del PP accepti aquesta decisió, i en cas contrari actuï en coherència prenent les seves pròpies decisions”.

En qualsevol cas el grup de CiU “lamenta” l’actitud i l’intent de Mario Garcia “de fer un problema de govern” la baixa de la regidora popular, ja que “sembla que pretengui desestabilitzar i dificultar la normalitat municipal”.