.

.

TOTS 21

Una imatge del Pla de la Seu. Foto: CiU Tarragona

Una imatge del Pla de la Seu. Foto: CiU Tarragona

L’arribada de l’estiu provoca un augment considerable dels tarragonins i tarragonines en totes aquelles activitats que conviden a sortir al carrer a gaudir-ne. Per aquest motiu cal extremar al màxim les condicions de seguretat personal a totes les zones però especialment als espais més concorreguts.

El Pla de la Seu ha estat punt de concentració de centenars de persones aquests darrers dies, per diverses activitats, i s’ha posat de manifest que la bastida que se situa al lateral de l’edifici de Ca l’Ardiaca, actualment en procés de rehabilitació, pot resultar molt perillosa si es manté el seu estat actual. Aquesta bastida metàl·lica no disposa de cap element que garanteixi la seguretat de les persones que hi pugen, entre elles molts nens, amb els perills que suposa en tot moment.

Cal, urgentment, que es posin mesures protectores per evitar l’accés de les persones a aquesta bastida i a totes aquelles altres infraestructures que, siguin d’obra pública o privada, puguin comportar situació de risc. Des de CiU es reclama que l’Ajuntament de Tarragona insti als propietaris de les obres privades a garantir la seguretat en aquells casos que pertoqui i els obligui a adoptar les mesures corresponents.