.

.

TOTS 21

La projecció tindrà lloc aquest dijous 25 d’agost a les 21 hores i a la plaça Maria Mercè Marçal.

Un any més, el cinema familiar arriba als Dijous d’estiu del Morell. Aquest any, amb l’últim èxit de la factoria Disney, que ens porta a la Colòmbia més acolorida i màgica, Encanto. Una pel·lícula que explica la història de l’extraordinària família Madrigal, en la qual tots els seus membres tenen algun do. Però la màgia està en perill! Serà Mirabel, l’única que no té cap habilitat especial, l’esperança per salvar-la?

La projecció tindrà lloc aquest dijous 25 d’agost a les 21 hores i a la plaça Maria Mercè Marçal. Cal portar-se la cadira de casa. L’entrada serà lliure i gratuïta.

Els Dijous d’estiu, que organitza cada any la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell, constaten l’aposta per la cultura fins i tot durant aquest mes festiu per excel·lència. “La idea és que no s’aturin les cites culturals i que, tot i les vacances, la ciutadania tingui opcions per sortir”, indiquen les regidores de l’àrea, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

La pròxima cita serà dijous 1 de setembre, a les 21 hores i al Jardí de l’Ajuntament, amb la màgia de Jordi Caps i Charlie Mag i el seu espectacle “Il·lusionadors”.

Redacció