TOTS 21

‘La lista de los deseos’, dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo, està protagonitzada per les actrius María León, Victoria Abril i Silvia Alonso.

Després de diversos mesos amb les sales tancades a causa de la crisi del Coronavirus, Cine Yelmo reobre avui les seves sales a Catalunya, després d’implementar les mesures de seguretat recomanades per a protegir al màxim a clients i empleats, i garantir de nou una experiència de cinema única, segura i amb confiança.

Ara, amb les seves sales ja obertes de nou, la companyia durà a terme una passada especial i gratuïta amb la preestrena de la pel·lícula ‘La lista de los deseos’. Aquesta projecció, oberta per al públic general, es durà a terme a les sales de cinema de Yelmo Abrera, Yelmo Baricentre, Yelmo Premium Castelldefels, Yelmo Comèdia, Yelmo Icària, Yelmo Premium Sant Cugat i Yelmo Parc Central de Tarragona el pròxim dia 30 de juny, en la passada de les 20.30h. La reserva d’entrades podrà realitzar-se des de la pàgina vueltaalcine.com.

Aquest film espanyol, dirigit per Álvaro Díaz Lorenzo i protagonitzat per les actrius María León, Victoria Abril i Silvia Alonso, explica la història de dues dones que lluiten contra el càncer de mama i que decideixen embarcar-se en un viatge en autocaravana ple de vitalitat i optimisme. Aquesta pel·lícula, que s’estrenarà oficialment en cinemes el pròxim 3 de juliol, compta amb la Garantia Elm. Un segell de garantia de satisfacció que atorga la companyia a aquelles pel·lícules amb les quals sap que els espectadors passaran una bona estona.

Amb aquesta iniciativa, Cine Yelmo mostra novament la seva aposta pel cinema nacional i dóna la benvinguda al públic general a les seves sales. En aquests mesos, la companyia ha estat treballant en la implementació de nous protocols de seguretat per a poder continuar oferint una experiència de cinema amb garanties. Per a això, la companyia fomenta la compra d’entrades i productes de restauració a través de la seva app i web, ha inclòs dispensadors de gel hidroalcohólico en les diferents àrees dels cinemes i ha establert diferents mesures que assegurin la distància de seguretat entre visitants i entre clients i empleats, entre altres.

Cine Yelmo projectarà ‘La llista dels desitjos’ en les 500 pantalles de les quals disposa a Espanya: Madrid, Barcelona, Tarragona, Astúries, Àlaba, la Corunya, Cadis, Vigo, Lugo, Albacete, Alacant, Almeria, Màlaga, Sevilla, València, Astúries, La Rioja, Biscaia, Valladolid, Saragossa i Navarra.

Redacció