.

.

TOTS 21

Cinc persones han resultat ferides, tres d’elles de gravetat, en un accident entre tres vehicles a l’altura de la Riba (Alt Camp). Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’accident ha passat quan faltaven deu minuts per les vuit del vespre al quilòmetre 27 d’aquesta carretera, que ha estat tallada en els dos sentits de la marxa. En l’accident, que s’ha produït per causes que es desconeixen, han resultat ferides greus tres persones, dos adults i un nen.

El menor d’edat ha estat evacuat a l’Hospital Joan XXII de Tarragona amb dos nanos més, que han quedat ferits de poca gravetat. Els altres dos afectats de gravetat han estat traslladats a l’Hospital Sant Joan de Reus i al Pius Hospital de Valls, respectivament. En el sinistre també ha resultat ferit de poca gravetat un altre major d’edat, que també ha estat traslladat fins al Pius Hospital de Reus. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc ambulàncies del SEM, patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d’excarcerar un home que ha quedat atrapat a l’interior d’un dels vehicles implicats en l’accident.

La C-14 està tallada des de poc abans de les vuit del vespre i a l’altura de la Riba es fan desviaments senyalitzats per l’N-240 i la C-37, segons el Servei Català de Trànsit.