Centenars de vila-secans visiten el Pavelló Municipal d’Esports en la jornada de portes obertes

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

El passat dissabte 2 de setembre centenars de persones de totes les edats van assistir a la jornada de portes obertes al renovat Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, ubicat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca.

El nou equipament esportiu, amb prop de 4.000 m2 de superfície, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a funcionalitat, eficiència de les instal·lacions, accessibilitat i seguretat d’ús, així com la millora i substitució dels revestiments, acabats i serveis interiors. D’altra banda, s’ha cobert i ampliat la pista annexa, s’ha remodelat tot el paviment i s’ha construït un porxo perimetral com element d’unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Aquest nou equipament esportiu, que entrarà en ús properament, acollirà les competicions esportives de lluita grecoromana i lliure dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *