Centenars de persones descobreixen el campus Sescelades de la URV

La jornada ha inclòs un vermut popular. Foto: URV

El campus Sescelades de la URV ha obert aquest divendres les seves portes amb prop de setanta activitats lúdiques, científiques i educatives per a totes les edats.

Activitats científiques adaptades a tots els nivells de coneixement, esports, visites teatralitzades, xerrades, activitats d’innovació, contes, música, tastos de vins i molts tallers, d’enologia, de química, d’enginyeria, de prehistòria i un llarg etcètera. Prop de setanta activitats amb un objectiu comú: donar a conèixer el campus Sescelades a la ciutadania i a tota la comunitat universitària “i no només el campus, sinó tot el que s’hi fa” ha destacat Luís Marquès, degà de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia i un dels responsables de la comissió organitzadora.

En l’organització s’hi han implicat representants de les facultats, escoles i diferents serveis que han dissenyat una tarda lúdica, científica i educativa pensada per a públic de totes les edats i coincidint amb els 25 anys de la Universitat.

Un taller de cuina molecular. Foto: URV

La comissió de l’activitat “Descobreix el campus Sescelades” ha preparat prop de 70 activitats per oferir la possibilitat de descobrir tot allò relacionat amb la docència, la recerca i la transferència que es fa a la Universitat i a la resta d’estructures de recerca i innovació del campus, com ara al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, a l’Institut Català d’Investigació Química o a l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *