.

.

TOTS 21

Imatge dels participants. Foto: Ajuntament

Fins a cent caminadors i caminadores de Creixell i dels pobles de l’entorn han participat enguany a la XVII Caminada Popular de Creixell, que va tenir com a punt culminant el pic de la Mola. Amb 318 metres d’alçada i ubicat dins del terme municipal de Creixell, és el sostre comarcal del Tarragonès.

La ruta es va iniciar al Consultori Mèdic de Creixell i va transcòrrer per La Coma, costat de L’AVE, Mas Mercadè, camí de Mas Gibert, El Comellar Gran, La Mola, La Gavatxa, antic GR-92 i Mas Mercadé. Va ser un recorregut total de 9 quilòmetres a peu amb 300 metres de desnivell. La Caminada va començar a les set de la tarda i es va allargar fins a mitjanit. Els i les participants anàven ben equipats i portàven també llanternes i frontals de llum Tots els i les participants amb l’inscripció van rebre una samarreta commemorativa.

Aquesta Caminada és la que es tenia preparada per a l’any 2021 i que a causa de la pandèmia no es va poder realitzar.

Des de l’ajuntament s’agraeix la impliació del Club Esportiu Muntanyenc de Creixell, “que un any més ha col·laborat en aquest esdeveniment previ a la Festa Major de Sant Jaume 2022”.

Redacció