.

.

TOTS 21

El partit es jugarà el dissabte 26 de setembre a les 18:15h al Pavelló Joan Busquets. Foto: CBT

L’Ibersol CBT depèn d’ell mateix per accedir a les semifinals de la Lliga Catalana LEB Plata. Una victòria aquest dissabte a la pista del CB Prat suposaria que l’equip de Berni Álvarez seguís viu en aquesta competició. Els blaus segueixen encaixant les peces i preparant el retorn a LEB Plata, pel que aquest partit suposarà un bon test per seguir posant l’equip a punt. “Independentment del resultat, el que busquem és seguir millorant, i fer-ho contra un molt bon equip de la nostra lliga. Aquesta competició forma part de la pretemporada i anem amb aquest objectiu”, explica l’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez.

Segons el tècnic, “l’equip segueix progressant, sobretot a nivell ofensiu, on ens trobem amb confiança, encert i fluidesa. Defensivament ens està costant més i estem patint en el rebot defensiu, però poc a poc també anem sumant i avançant en aquest sentit”. Tots els jugadors estaran disponibles per al partit, a més de Joan Sorolla, Marc Buscail i David Loras, del CBT B.

L’Ibersol CBT tindrà al davant un equip que la temporada passada va estar lluitant per les places d’ascens a LEB Or i que en el partit de la primera ronda contra el CB L’Hospitalet es va emportar la victòria per 20 punts. “És un equip que conjuga molt bé la veterania d’homes com Marc Blanch, Joan Creus o Carles Marzo, amb jugadors joves com Adrià Domènech o d’altres vinguts de la base del Joventut. Són un equip gran, amb energia i amb un gran poder en el rebot defensiu, pel que sabem que serà un partit complicat en el que haurem de saber patir”, finalitza Berni Álvarez.

El partit correspon a la jornada 3 de la primera fase de la Lliga Catalana LEB Plata i es jugarà el dissabte 26 de setembre a les 18:15h al Pavelló Joan Busquets.