TOTS 21

Imatge del final de l’espectacle Acampada al Teatre Metropol. Foto: Albert Rué

Quaranta-vuit hores després de posar a la venda les entrades úniques dels espectacles ja s’havien exhaurit les entrades per la cloenda del FITT 2021. Un fet que s’ha repetit en dotze dels divuit actes que s’han dut a terme durant aquesta edició i que demostra la bona salut del festival.

El FITT (Festival Internacional de Teatre de Tarragona) ha inaugurat la temporada cultural tarragonina superant de nou les adversitats de la situació actual i amb un 60% més de persones abonades a tot el festival, aconseguint de pas una mitjana d’ocupació del 85%.

L’organització celebra l’augment exponencial de participació i de persones abonades al festival i agraeix el comportament exemplar de totes les assistents en el que ha estat el seu desè aniversari. El festival ha aconseguit superar amb escreix els reptes d’aquesta edició batent rècords de venda d’abonaments previs i aconseguint mantenir la seva programació original.

S’acaba la desena edició del FITT, però fins a l’1 d’octubre encara podran gaudir de la seva segona producció: l’storywalker “Em dic Carola” de la tarragonina Maria Roig Alsina. Una proposta immersiva pels carrerons de la Part Alta que relata la història d’un amor impossible entre dues dones després de la Guerra Civil. Entrades disponibles a www.fitt.cat.

Redacció