.

.

TOTS 21

El cap de semana del 10 i 11 de setembre, Castellvell del Camp será la quarta població anfitriona que rebrà la primera edición del FRAME Film Festival, una mostra de curtmetratges itinerant, en el qual participen 9 municipis de la demarcació, Montbrió del Camp, L’Arboç, Cabra del Camp, Castellvell del Camp, La Canonja, Sant Jaume d’Enveja, Albinyana, Ascó i Alcanar.

Des de l’organització afirmen que «volem portar el nostre festival a tot el territori de la província de Tarragona, creant diferents seus on celebrar les projeccions, d’aquesta manera farem arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del Festival».

Es presentarà una selecció dels millors curtmetratges del circuit estatal produïts durant els anys 2021 i 2022, donant l’oportunitat al públic de veure i votar les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

L’objectiu principal és difondre i promoure la cinematografia en general i el curtmetratge en particular, fent costat a les directores i els directors de curtmetratges i creant un espai de referència on puguin donar a conèixer els seus treballs.

Un altre motiu és ampliar l’oferta d’esdeveniments culturals a la província de Tarragona i fer arribar el curtmetratge a poblacions que no tinguin l’oportunitat de gaudir del cinema en format curt.

En el FRAME Film Festival «volem donar-li al públic que segueix i gaudeix els curtmetratges, l’oportunitat de decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis TALENT FRAME», afegeixen els organitzadors..

El circuit itinerant del FRAME Film Festival consta de dues fases.

1. Fase classificatòria

Aquesta fase se celebrarà en diferents municipis del la província de Tarragona.

L’organització activarà una convocatòria i obrirà un període d’inscripció per a cada municipi col·laborador.

La fase classificatòria al 2022 se celebrarà entre els mesos de juny i novembre.

Del total de curtmetratges inscrits a cada seu, l’organització seleccionarà 20 obres per a la seva projecció pública.

El públic assistent a cada seu, mitjançant votació decidirà el curtmetratge guanyador en la seva població.

2. Fase final (Premis TALENT FRAME)    

A la fase final accediran els curtmetratges guanyadors en cadascuna de les seus col·laboradores de la fase classificatòria del FRAME Film Festival i optaran als premis TALENT FRAME que s’entregaran al mes de desembre.

Aquets premis seran decidits per un jurat format per professionals del sector audiovisual. Hi haurà un premi que decidirà el  públic assistent a la projecció de finalistes d’aquesta fase Final.

Projeccions a Castellvell del Camp

Data: 10 i 11 de setembre de 2022

Lloc: Sala gran del Casal d’Entitats . Carrer Pompeu Fabra, 1

Horari:   

  • Dia 10….. Sessió 1……..19:00h
  • Dia 10….. Sessió 2……..20:30h
  • Dia 11….. Sessió 3……..19:00h
  • Dia 11….. Sessió 4……..20:30h

Redacció