.

.

TOTS 21

En la vigília de Sant Jordi, Castellvell ha celebrat avui el tradicional lliurament dels premis del conte del Lluert i la presentació del 9è conte del Lluert 2022, l’autor del qual és Marc Baget i l’il.lustrador, Marc Sardà, que han signat exemplars. També s’ha concedit accèssits a la resta de premiats. Tots ells han rebut vals bescanviables per llibres.

Seguidament, s’ha fet l’acte de lliurament dels Premis del Concurs Literari “El Portal” als guanyadors de l’edició del 2021, que es va haver d’ajornar per la situació pandèmica. Cal recordar que el primer premi en metàl·lic, dotat amb 400 euros, va ser per a la narració ‘A l’ull del Delta’, de Vicenç Ambrós i Besa, de Berga. Pel que fa a l’accèssit, dotat amb 200 euros, correspon a la narració ‘Quan s’esgavella l’encaix’, de Raimond Aguiló Bartolomé, de Reus. A continuació es presentà la convocatòria de la novena edició dels premis del 2022. Durant l’acte s’ha rendit un homenatge pòstum al poeta de Castellvell Aleix Barriach Sugranyes, en el qual cantà la Coral de la Gent Gran L’Era.

La jornada havia començat amb la instal·lació de les parades de les associacions de Castellvell del Camp i la paradeta dels joves, amb berenar per a petits i grans. Durant tota la tarda, la rulotte de Cuentropia ha presentat conta-contes per als infants. La Biblioteca Marina Capdevila també ha tingut el seu espai on fer intercanvi de llibres i on s’informava de les noves prestacions i serveis.