.

.

TOTS 21

Imatge del consultori mèdic de Castellvell. Foto: Tots21

Castellvell del Camp ja té vacunes anticovid. El senyor Guillermo, el castellvellenc més gran, ha estat el primer vacunat a la vila. A partir d’aquí, l’equip d’Infermeria ha vacunat aquest dijous pacients d’atenció domiciliària. ‘El procediment és feixuc ja que les vacunes s’han de transportar a peu però s’ha pogut extreure amb escreix les dosis corresponents de cada vial’, ha explicat a Tots21 el tinent d’alcalde i regidor de Comunicació, Jordi Jové.

Tanmateix avui s’ha procedit a la vacunació al CAP de pacients majors de 80 anys. S’ha utilitzat la vacuna de Pfizer i per tal de ser més operatius s’ha optat per administrar la vacuna dins del vehicle. Aixè es facilita en disposar davant del centre d’una carpa i d’una zona d’aparcament tancada, que permet l’espera preventiva de 15 minuts després de l’administració.

‘En les properes setmanes esperem concloure la vacunació en aquest col·lectiu, ja que tot depèn de la disponibilitat de vacunes, i poder iniciar la vacunació a la resta de la població’, ha subratllat Jové.

Redacció