.

.

TOTS 21

Imatge de la caminada Castellgos 2022. Foto: Cedida

Imatge de la caminada Castellgos 2022. Foto: Cedida

El proper dissabte 4 de març se celebrarà a Castellvell del Camp la segona edició de #Castellgos, una caminada solidària organitzada per Icaria Cooperativa i SOSCanicat en el marc de les activitats de l’Ateneu Cultural de Castellvell. L’objectiu de la jornada, que compta amb la col·laboració de Prozovalls-Center, l’Ajuntament de Castellvell del Camp i la Diputació de Tarragona, és conscienciar la població sobre la importància de l’adopció, que forma part dels eixos de treball d’aquestes entitats a favor de la cura de l’entorn.

Prèviament a l’inici de la caminada, a les 09:30 h es farà entrega d’uns obsequis als primers participants, a càrrec de Prozovalls. La caminada donarà el tret de sortida, a les 10 h, des del Parc de les Oliveres, i el recorregut anirà fins als Pugets i tornarà a baixar al punt inicial. La durada prevista és de més d’una hora i mitja.

Cap a les 12 h s’iniciaran les activitats programades posteriorment. L’associació SOSCanicat organitza una desfilada amb els gossos i gosses que tenen en adopció per trobar una família. L’activitat acabarà amb una xerrada d’un educador caní acompanyat. També hi haurà una parada amb productes.

Concurs fotogràfic
Enguany, com a novetat, es convoca un concurs fotogràfic amb diferents premis per a la fotografia més original de la segona edició del #Castellgos.

La caminada solidària està pensada per gaudir en família, en grups, en parella, de forma individual i, especialment, amb gossos.

La primera edició del #Castellgos va resultar un èxit gràcies a la participació de prop de 80 persones i 40 gossos.