.

.

TOTS 21

Carlos Carrizosa ha assistit aquest matí a la prsentació de Juan Carlos Romera com a alcaldavle de Cs a Cambrils. Foto: Ciutadans

Juan Carlos Romera repetirà com a alcaldable de Ciutadans (Cs) a Cambrils, tal com s’ha anunciat avui en un acte al qual ha assistit el president del partit al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa. Nascut a Tarragona el 26 de juny de 1984, actualment és tercer tinent d’alcalde del consistori, regidor de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana i conseller al Consell Comarcal del Baix Camp.

Casat i pare de dos xics i resident a la urbanització de Vilafortuny, és un apassionat de la gastronomia cambrilenca, del món formatiu, les noves tecnologies i defensor de les llibertats, drets i deures de les persones.

Romera és llicenciat en economia per la Universitat Rovira i Virgili; diplomat en Ciències Empresarials per la URV, Màster Universitari en Direcció Financera i Gestió Bancària per la URV i  l’Institut d’Estudis Financers (I.E.F.), a més de ser membre col·legiat del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Professional de la banca, especialitzat en trading borsàtil i diversificació de carteres d’inversió,  va fer carrera en el món empresarial com a cap de tresoreria, director de recursos humans, cap de formació, i finalment com a responsable de l’àrea financera. Aquesta trajectòria em va permetre obtenir una visió global de la gran empresa, amb la base de la especialització. Alhora, té experiència en el sector industrial com a gerent de fàbrica, especialitzant-me en la consultoria integral industrial.

Actualment treballa a la seva empresa mentre viu el món de la política municipal de Cambrils com a portaveu de Ciutadans.