TOTS 21

Barragán és l’únic jugador disponible que el tècnic grana Lluís Carreras no s’emporta a terres andaluses per disputar, aquest divendres, la quarta jornada de Lliga contra el Cadis a partir de les 21.00 hores. Un encontre que serà restransmès pel canal beIN sports.

La llista (de la qual se n’hauran de descartar dos abans de l’inici del partit) està composada per Dimitrievski; Kakabadze; Javi Jiménez; Xavi Molina; Gaztañaga; Zahibo; Delgado; Uche; Juan Muñiz; M. Barreiro; Maikel Mesa; C. Blanco; Perone; A. Bustos; Suzuki; Tete; Omar; E. Silvestre; Sandro i Perales.

«Guanyar fa riure i amaga moltes de les coses que s’han de corregir». Ningú pot dir que Carreras ha enganyat perquè sempre s’ha mostrat resultadista, això com conscient de les dificultats de fer front a un inici de competició amb tantes baixes i entrebancs. I en roda de premsa prèvia a l’expedició, ha reiterat la necessitat d’oblidar-se del passat i de què són capaços de guanyar a qualsevol equip. Res de nou si no fos perquè ja se li pregunta sobre si entendria que haguessin dubtes sobre la seva continuïtat: «Ho entenc tot i en el món del futbol s’ha d’estar preparat per a tot», ha deixat anar.