.

.

TOTS 21

L'equip de govern, protestant contra els nous governants. Foto: Tarragona21

L’equip de govern, protestant contra els nous governants. Foto: Tarragona21

El Rei Carnestoltes de Cambrils ha resultat ser una dona, l’alter ego de l’actual alcaldessa, Camí Mendoza, i després d’unes votacions molt ben arreglades, s’ha fet amb l’Alcadia i ha substituït l’actual mandatària, a qui no li ha quedat més remei que lluirar-li la vara de comandament.

El ple carnavalesc ha entronitzat la gresca a ritme de trompetes i inundant de confeti un saló de plens a rebentar. Junts pel Sexe ha resultat la formació carnavalesca guanyadora d’uns comicis i el tripartit femení alternatiu ha quedat entronitzat. La nova alcaldessa, que ho serà durant tres dies, anava de número 9 a la llista.

La Reina del Carnestoltes, en el moment de ser elegida alcaldessa de Cambrils. Foto: Tarragona21

La Reina del Carnestoltes, en el moment de ser elegida alcaldessa de Cambrils. Foto: Tarragona21

L’equip de govern actual ha hagut d’escoltar una simfonia plena d’ironies i sarcasmes des de la primera fila del públic, i en un moment donat s’han girat els papers i s’ha pogut veure l’alcaldesa i les tinents d’alcalde mostrant pancartes de protesta i xiulets. El món al revés.

Les primeres mesures preses pel nou triprtit no podien ser més carnavalesques: apujar l’IBI i proposar Cambrils com a seu de la Cambrilsfest, l’alternativa a la Saloufest.

Regidors presents i regidors absents han estat objecte de mofa, però enguany el to potser ha estat una mica més suau que altres anys. Impertèrrits, els regidors actuals han hagut de suportar amb un estoïcisme ben portat i en primera fila el que la reina Carnestoltes i el seu equip els dirigia en el que és un dels actes més simpàtics i típics del Carnaval cambrilenc.