TOTS 21

Carme Vives rebent un ram de flors després de pronunciar el pregó. Foto: Tarragona 21

Carme Vives rebent un ram de flors després de pronunciar el pregó. Foto: Tarragona 21

L’emotiu discurs de Carme Vives no ha deixat indiferent al centenar de veïns i veïnes d’Altafulla que aquesta tarda s’han concentrat a la plaça del Pou per donar el tret de sortida a les festes de Sant Martí. Vives ha fet un repàs de totes les activitats que es celebraran en els propers dies al municipi deixant palesa la gran implicació de tota Altafulla. L’infermera d’Altafulla ha recordat la seva arribada al poble quan aquest tenia poc més de 850 habitants. Vives, que va començar a fer d’infermera a l’actual recepció de l’Ajuntament, rememorava moments tan autèntics com quan entrava al bar del poble on tan sols hi havia homes i aquests repassaven la seva silueta. Vives també ha recordat els seus 12 anys com a regidora a l’Ajuntament i també ha destacat la seva tasca docent com a catedràtica docent.

La darrera part del seu discurs l’ha dedicat a commemorar l’esperit del poble d’Altafulla amb unes tendres paraules sobre la vida al municipi: «Passejar per la vil·la romana dels Munts, per les Heres o pel passeig marítim olorant el mar» són algunes de les coses Vives ha destacat. En acabar el pregó les regidores de l’Ajuntament han fet entrega d’un ram de flors a la pregonera.

El repic de campanes organitzat pels diables d’Altafulla i la Pirotècnia Catalana que ha comptat amb l’assistència d’una vintena de persones i el posterior pregó davant de l’Ajuntament han confirmat que Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar les festes majors de Sant Martí.