.

.

TOTS 21

La nova jutgessa de Pau, Carme López

La veïna de Creixell Carme López Grau serà la nova jutgessa de Pau de Creixell. Va ser escollida ahir dijous al ple de la corporació municipal de l’Ajuntament de Creixell d’entre quatre candidates presentades.

Ara caldrà que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya faci el nomenament. Actualment i des de feia un parell d’anys ja desenvolupava la tasca de jutge suplent. López Grau va rebre sis vots favorables dels 11 membres que formen el ple.

La votació va ser secreta. La candidata Lola Palomares va rebre tres vots; Segura, un vot, i va haver l’abstenció del regidor d’ICV. Va ser el primer acte en el qual va participar el nou regidor Ibán Calvet. Carme López Grau tindrà un mandat de 4 anys i substitueix en el càrrec l’anterior jutge de Pau, Jaume Rius.

Iban Calvet, en el moment de votar la nova jutgessa de Pau

Canvi de regidor a CiU

El ple de la corporació municipal va celebrar ahir dijous ordinària. Abans de començar el ple, va fer el jurament i va prendre possessió del seu càrrec el nou regidor de la corporació, Iban Calvet. El nou regidor substitueix la vacant deixada per nés Fernández, del grup Convergéncia i Unió.

El nou regidor té 32 anys, va néixer a Creixell, és dissenyador gràfic, empresari i viu a Creixell. L’alcalde, Jordi Llopart, i la resta de portaveus dels grups municipals van felicitar públicament el nou regidor. Van destacar el fet que dels 11 membres de la corporació municipal només n’hi ha dos nascuts a Creixell: Josep Brugarola, d’ERC, i ara el nou regidor Iban Calvet, de CiU. En el període d’un mes, l’Ajuntament ha substituït dos regidors.