.

.

TOTS 21

L’espectacle forma part del conjunt d’actes de celebració de la municipalitat que la Canonja celebra el 15 d’abril.

Formant part del conjunt d’actes de celebració de la municipalitat que la Canonja celebra el 15 d’abril, la Regidoria de Festes ha programat l’espectacle «Per fi Sol!» a càrrec de Carles Sans, un dels components de Tricicle, pel dissabte 17 d’abril a les 8 del vespre.

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període.

Per fi sol! és un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que vulguin saber més d’una companyia, que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país. Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyable personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors.

La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir als «tricicleros», perquè descobriran vivències molt divertides que encara ningú no coneix.

Les entrades ja son a la venda a través de la web de Codetickets o al Castell de Masricart.

  • Dia: 17 d’abril
  • Hora 20 h
  • Lloc: Poliesportiu Josep Canadell i Veciana
  • Entrades numerades: 10 € (Venda anticipada a partir del dilluns dia 29 a Codetickets i al Castell de Masricart) 
  • Aforament limitat. Ús obligatori de mascareta

Redacció