.

.

TOTS 21

Carles Luz té 49 anys, està casat i té dos fills i va ser gerent de l’empresa familiar des dels 25 anys. Foto: Cedida

Els associats del Partit Demòcrata han avalat l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, com a candidat per les Terres de l’Ebre a la demarcació de Tarragona el 14-F. D’aquesta manera, Luz acompanyarà el reusenc Marc Arza com a número 2 en una llista amb forta presència del món municipal.

Carles Luz ha explicat que es presenta per “defensar les Terres de l’Ebre, i ser la veu del món rural”. El candidat ha dit que treballarà per “reivindicar i revertir les mancances que les Terres de l’Ebre han sofert els darrers anys, tant en infraestructures com en desavantatge d’altres zones del país”. L’alcalde també ha detallat que durant la campanya presentarà tots els reptes que tenen les Terres de l’Ebre i les propostes del Partit Demòcrata per fer-hi front.

Carles Luz té 49 anys, està casat i té dos fills i va ser gerent de l’empresa familiar des dels 25 anys. Als 20 anys va començar el seu compromís polític amb el projecte actual i després d’haver estat regidor, al 2011 va ser escollit com de alcalde de Gandesa, càrrec que ha revalidat fins ara. Es defineix com enamorat i apassionat de la nostra terra i ha estat president del Consell Comarcal de la Terra Alta i president de l’associació d’iniciatives rurals de Catalunya.

Marc Arza, cap de llista del Partit Demòcrata a Tarragona ha valorat molt positivament l’elecció de Carles Luz. “Saber que qui ens acompanyarà com a número dos de la llista del Partit Demòcrata a Tarragona serà l’alcalde Carles Luz és una extraordinària notícia”, ha dit, afegint que “comptem amb un bon tàndem que representarà el Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre. Un gran alcalde president política municipal, serà un extraordinari diputat al Parlament de Catalunya”.

La presidenta del Partit Demòcrata a la Vegueria de les Terres de l’Ebre, Cinta Espuny, ha presentat Luz i ha manifestat que “estic convençuda que el Partit Demòcrata serem decisius en el nou govern que sortirà del 14-F i ho serem perquè volem i necessitem un govern solvent”.

Redacció