Carles Castillo: ‘Si alguns donaven per mort al PSC, estem encara en forma per seguir construint’

Carles Castillo ha sortit davant dels seus simpatitzants i militants a la seu del PSC. Foto: R.S.

Carles Castillo ha sortit davant dels seus simpatitzants i militants a la seu del PSC. Foto: R.S.

Amb una clara voluntat de diàleg, el cap de llista a Tarragona pel PSC, Carles Castillo ha felicitat als guanyadors de Junts pel Sí i de Ciutadans i ha obert la porta a les converses per seguir avantçant en l’encaix entre Catalunya i Espanya “Catalunya ara necessita més diàleg, mé diàleg que el que teniem fins ara. Ha quedat clar el retrocés de Junts Pel Sí si sumem els vots que tenien CiU i ERC”
Castillo ha reconegut la victòria de la coalició independentista en escons però ha dit que els faltava un
3% per tenir la majoria de vots “deien que eren dos milions a la meridiana però en aquestes eleccions els vots independentistes s’han quedat en 1.400.000” ha afirmat Castillo.

El número 1 del PSC a Tarragona ha estat sincer amb la devallada del partit a Catalunya i a Tarragona tot i haver aguantat amb dignitat segons el mateix Castillo “els nostres resultats a la demarcació de Tarragona no són bons, però ens donen vida per seguir defensant les nostres conviccions. Serem fidels als nostres principis i seguirem batallant perquè Catalunya segueixi sortint de la crisi social en la que està posada. Representem un nou socialisme i podem recueprar molt d’espai perdut amb la ciutadania”.

Pel que fa als resultats a Tarragona ciutat on el PSC ha passat a ser la tercera força per darrera de Junts Pel Sí i C’s, Castillo ha mantingut un discurs semblant però l’ha portat més enllà quan ha parlat de futur “els resultats a Tarragona ciutat no són uns bons resultats però crec que hem aguantat i si alguns donaven per mort el PSC estem encara en forma per tornar a construir. Espero que el límit siguin aquestes eleccions i seguir aprenent dels errors que hem pogut cometre”.
A Carles Castillo l’acompanyarà Rosa Maria Ibarra, la número dos del PSC al parlament de Catalunya per Tarragona.
Els socilistes han perdut un escó a la demarcació però per exemple han guanyat 300 vots a la comarca del tarragonès on també s’han consolidat com a tercera força.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *