.

Un del partits d'aquest cap de setmana

Els cadets (Sub18) del Rugby Tarragona van disputar ahir dissabte, el partit corresponent a la tercera jornada del Campìonat de Catalunya de Segona Divisió d’aquesta categoria, contra el Reus Deportiu, a les insta·lacions del club reusenc, aconseguint una àmplia victòria, amb un marcador de 6-76.

Tot i la merescuda victòria dels Voltors, l’encontre va estar molt ben treballat i hi va brillar el joc col·lectiu; també apuntar que l’equip local, malgrat tenir el marcador en contra es va mantenir ordenat i fidel al seu joc. La part negativa: hi va haver massa lesions provocades no per contacte entre jugadors, sinó per caigudes, principalment entre els jugadors del Reus que van patir tres baixes. El Tarragona en va tenir una d’un jugador novell, en Vlad, que tot i jugar pocs minuts va fer una marca demostrant el futur que té al davant en aquest esport.

La part positiva va ser el comportament d’ambdós equips, Reus i Tarragona, jugant com a veritables cavallers, atenent amb paciència espartana les explicacions de l’àrbitre, l’actitud correcta davant el rival, un veritable exemple del que hauria de ser un partit de rugby. Els voltors s’han endut els punts. però ambdós equips s’enduen la victòria del joc del rugby.

Els infantils a punt d’aconseguir la victòria al Baldiri Aleu

El mateix dissabte els infantils (Sub16) del Rugby Tarragona es van desplaçar a Sant Boi on van disputar el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase de la lliga d’aquesta categoria contra la UE Santboiana B.

Tot i que el Tarragona tornava a jugar amb inferioritat numèrica (14 jugadors) els Voltors van posar ganes, actitud i alguna cosa més. Una primera part molt fluixa, amb jugadors poc centrats i mal col·locats no van permetre que el Rugby Tarragona es posés al davant en el marcador. La segona part, va ser força diferent: marques i bon joc d’un costat i l’altre van fer gaudir a tothom. Una lesió i una expulsió al Rugby Tarragona permeteren al Sant Boi avançar-se en els últims segons del partit. El resultat final: un ajustat 32-31.

Voltors vs Senglars.

Per altra banda, durant el matí d’aquest diumenge ha tingut lloc el partit corresponent a la setena jornada de la lliga de Primera Catalana entre els sèniors del Rugby Tarragona contra els Senglars de Torroella de Montgrí, amb un resultat de 22 punts a 12 a favor dels Voltors.

Ha estat un encontre molt igualat i del que cal destacar dels Voltors, el gran joc a la línia, i dels Senglars, la davantera molt potent. El partit ha començat amb una forta empenta per part dels Senglars, que no han aconseguit superar al Tarragona en els primers instants. Ràpidament els Voltors han anat recuperant iniciativa i en poc temps han fet dues marques amb un assaig, situant el marcador en un 12-0. A partir d’aquest moment el partit s’ha igualat fins els moments finals en què els Senglars, tot i la forta defensa del Tarragona han aconseguit un assaig i transformació que ha fet que el primer temps acabés en 12-7.

A la segona part els Senglars han començat amb el mateix impetu que a la primera, i aquesta vegada han sorprès als Voltors igualant el partit a 12. Des d’aquest moment fins al final del partit el joc ha estat molt igualat, i la major disposició dels Voltors a lluitar ha frenat al Torruella. Finalment gràcies, al joc a la mà del Tarragona, els Senglars han perdut el fons físic i el Tarragona amb una marca transformada i un cop de càstig ha deixat un marcador de 22-12 que s’ha lluitat molt.