TOTS 21

Cartell de Carnaval a Constantí

Cartell de Carnaval a Constantí

Tot és a punt per la celebració del Carnaval a Constantí, un carnestoltes que en l’edició d’aquest any es concentrarà durant el cap de setmana del dissabte 14 i el diumenge 15 de febrer.

Els actes començaran el dissabte al migdia amb l’arribada del Rei Carnestoltes i tota la seva comitiva per pronunciar el pregó de carnaval que marcarà l’inici de dos dies d’intensa disbauxa. Aquest pregó es farà al davant de l’Ajuntament,on una hora més tard s’oferirà una botifarrada popular.

Com és habitual, la tarda de dissabte tota l’activitat es traslladarà fins al Pavelló Poliesportiu,que serà escenari del Ball Infantil de disfresses, amb un espectacle d’animació infantil que protagonitzarà el Grup d’animació Infantil La Calaixera.

A partir de les 11 de la nit arribarà el torna del Gran Ball de disfresses,amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Mediterranea. Com cada any, durant el Ball tindrà lloc el tradicional concurs de disfresses, que premiarà l’elaboració i l’originalitat.

Els actes continuaran diumenge dia 15 amb la rua de carnaval pels carrers del poble a partir de les 5 de la tarda, una iniciativa de diverses entitats del municipi. Una hora abans,totes les comparses es concentraran a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer,des d’on s’iniciarà el recorregut pels carrers del poble, amb arribada en aquesta mateixa plaça. Un cop finalitzada la rua, el rei carnestoltes serà l’encarregat de beneir les coques de sucre.

Per finalitzar el Carnaval, s’oferirà una sardinada popular, amb un peu simbòlic d’un euro, i la celebració posarà la cloenda amb la tradicional cremada del Ninot