.

.

TOTS 21

Yolanda Tiñena, Directora de Qualitat de Sangulí Salou; i Sergi Novell, Director d’Allotjament de Sangulí Salou, han rebut el premi aquest matí. Foto: Cedida

El Camping & Resort Sangulí Salou ha estat escollit guanyador del Premi ACSI en la categoria ‘Best Campsite Pool Spain’, la qual busca premiar a l’establiment amb les piscines més espectaculars. Yolanda Tiñena, Directora de Qualitat de Sangulí Salou; i Sergi Novell, Director d’Allotjament de Sangulí Salou, han rebut el premi aquest matí.

El premi l’ha rebut gràcies a la votació de més de 50.000 persones afiliades a ACSI, les quals des del passat desembre han pogut votar als seus càmpings preferits en 8 categories. Aquest premi arriba en una temporada especial, ja que enguany el Sangulí Salou celebra el seu 50 aniversari.

Aquesta és la primera edició dels Premis ACSI, i són una iniciativa per celebrar i donar més visibilitat als càmpings. ACSI és una entitat internacional de referència per a molts campistes que ofereix informació general sobre càmpings d’Europa i que edita una guia dels càmpings de cada zona. A més, cada any, un inspector s’encarrega de visitar cada càmping per valorar els estàndards de qualitat i els serveis que ofereix.

Sangulí Salou ha rebut aquest reconeixement per part dels usuaris d’ACSI per haver sabut evolucionar i adaptar-se a les tendències i necessitats de les famílies que any rere any l’escullen com a destinació de les seves vacances; mig segle en què ha continuat mantenint la seva essència i s’ha convertit en una referència del turisme europeu. Els lodges i els tents d’Àfrica o les noves viles de la Mediterrània són només un exemple de la tematització que es viu a tot el recinte. També té una àmplia zona de càmping, cinc zones de piscina, parcs infantils i molts espais verds per estar en contacte amb la natura amb el màxim confort.

A l’amfiteatre, l’equip d’Animació organitza activitats diàries i espectacles propis que són garantia de diversió per a tothom. Destaca una cuidada oferta gastronòmica que té una consideració especial cap al públic infantil i persones amb al·lèrgies alimentàries. A més, promou les polítiques Pet Friendly i disposa d´un Pet Club per a mascotes.

Redacció