Campanya intensiva de neteja al centre de Tarragona

Joan Sanahujes, regidor de Neteja pública, revisant contenidors

Joan Sanahujes, regidor de Neteja pública, revisant contenidors

Després de recórrer tota la ciutat, avui s’inicia la campanya “Posem a Punt el teu Barri”al centre de Tarragona, que és la zona que mancava per fer. En el decurs dels anys precedents ja s’havia realitzat aquesta neteja a fons tant als barris de Ponent, Llevant com els del Nord. “La finalitat d’aquest treball consisteix a realitzar diferent tasques intensives i coordinades amb els diferents departaments municipals que actuen a la via pública” diu Joan Sanahujes, regidor de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona.

Els treballs es realitzen des de les 9,30 h fins a les 13h, de dimarts a divendres i cada dia s’actua en uns sectors determinats i prèviament senyalitzats.

Les tasques efectuades son diverses i necessiten de la coordinació de diferents departaments municipals que intervenen al carrer: Neteja Pública, Brigada Municipal, EMATSA, EMT, Enginyeria Industrial i Guardia Urbana, en complicitat per fer una neteja a fons dels carrers. Per aconseguir-ho s’empraran tots els recursos possibles, sobre tot amb aigua a pressió, esbandida exterior e interior de contenidors, neteja de papereres i reposició. Si és necessari retirada de pintades, poda i jardineria.  També neteja de clavegueram, neteja de parades de autobús i d’adhesius del enllumenat públic.

2 comentaris

  1. Correm tots que venen les municipals! Com es pot acceptar que només es faci neteja de veritat 3 mesos abans de les eleccions municipals? Tarragona està realment bruta i jo diria que visc al centre de Tarragona. Sort que els ciutadans tenim memòria de peix que si no…

    Reply
  2. Maria Teresa com ens agrada parlar per parlar, resulta que aquestes netejes es porten fent barri per barri durant molt de temps.

    Reply

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *