.

.

TOTS 21

Cartell de la jornada.

Cartell de la jornada.

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona amb el patrocini de Botiga de Salut organitza aquest cap de setmana una nova edició de la caminada popular de primavera per promoure l’activitat física a la ciutat. Aquest any, la caminada s’engloba dintre dels actes de celebració del 550è aniversari de la Fundació de l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla a partir de la fusió el 1464 dels dos hospitals existents a l’època, l’hospital de la Seu (1171 dC) i l’hospital de la Ciutat (1370 dC).

Per aquest motiu, el recorregut passarà pels llocs més emblemàtics de la història de l’hospital. Començarà a les 9h davant de l’Ajuntament i pujarà cap a l’Arquebisbat i la Catedral, els tres ens que van fer possible aquesta fundació i que han vetllat per ella fins avui en dia. Després seguirà direcció al Cap de Llevant, recorrerà la façana marítima  i el Riu Francolí bordejant tota la ciutat fins la muntanya de l’Oliva per acabar a la Plaça Verdaguer, al costat de l’actual ubicació de l’hospital.

Amb la inscripció es donarà una samarreta tècnica, una revisió bàsica de salut i una degustació de llet Puleva. Qui vulgui participar, es pot inscriure a qualsevol de les instal·lacions esportives municipals, al web del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (www.tarragonaesports.cat) o bé trucant al 977 55 02 99.