.

.

TOTS 21

Les zones d’estacionament regulat de Cambrils inicien l’horari de Setmana Santa i pre-estiu per l’augment d’afluència turística. L’objectiu és augmentar la rotació de vehicles per donar resposta a l’increment de la demanda d’aparcament que es genera en aquesta època pre-estival.

A partir del 8 d’abril i durant tota la Setmana Santa s’activaran dues noves zones d’estacionament regulat: la zona taronja del Xalet d’en Bau, la zona blava del passeig La Salle (en el tram comprès entre el carrer Tramuntana i fins al mar). Tant les zones que s’obren avui com la resta de zones regulades del port que ja estan en funcionament tindran un horari actiu de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, mentre que la zones del poble seguiran igual.

A partir del 19 d’abril començarà el període pre-estiu i les dues noves zones obertes per Setmana Santa quedaran actives només els caps de setmana. La resta de carrers del port seguiran actius de dilluns a diumenge.

Cal recordar que de cara a l’inici de la temporada, l’Ajuntament de Cambrils ha condicionat i ampliat alguns aparcaments dissuasius del municipi per facilitar l’aparcament al voltant de la zona urbana i allunyar el trànsit del centre neuràlgic per avançar cap a un model d’urbanisme comercial sostenible que doni prioritat a les persones.   

SETMANA SANTA (del 8 al 18 d’abril) 

Els horaris de la zona blava i taronja seran de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, excepte en les zones regulades de la vila, que es mantindran en dies no festius de dilluns a dissabtes de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Vila: Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita).  

Parc del Pescador:Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Ramón Llull, Passeig de Sant Joan Baptista La Salle, Parc del Pescador i Aparcament Xalet del Bau (davant estació d’autobusos). 

Regueral: Rambla Regueral, C/Vinyols, Drassanes, Hug de Montcada, Galcerán Marquet, Esteve Anguera, Cristòfol Colom,  

PRE-ESTIU (del 19 d’abril al 31 de maig)  

En el període entre 19 d’abril i el 31 de maig l’horari de la zona regulada es diferenciarà entre els dies de dilluns a dijous i de divendres a diumenge.

De dilluns a dijous 

L’horari de tota la zona regulada de dilluns a dijous serà  de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Vila: Pg. Albert, av. Independència (tram des de la pl. Carles Roig al c. del Sindicat), pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat, Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i la zona taronja (Aparcament de l’Ermita).  

Parc del Pescador: Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Ramón Llull i Parc del Pescador  

Regueral: Rambla Regueral, C/Vinyols, Drassanes, Hug de Montcada, Galcerán Marquet, Esteve Anguera, Cristòfol Colom,  

De divendres a diumenge 

L’horari de la zona regulada de divendres a diumenge serà de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores excepte a la zona de la vila, on s’indicarà expressament.

Els carrers i zones afectades seran els mateixos que entre setmana afegint els següents: Passeig de Sant Joan Baptista La Salle, Parc del Pescador i Aparcament Xalet del Bau (davant estació d’autobusos).

A la zona de la Vila l’horari seguirà sent el d’hivern i Setmana Santa. En dies no festius de dilluns a dissabtes  de 10 a 13 hores i de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

PREUS 

Zona Blava: 

Tiquet normal: 1,20€ l’hora

Tiquet resident de Cambrils: 0,30€ l’hora

Els residents de Cambrils disposen d’un descompte de més del 70% en l’estacionament en zona blava de Cambrils.

Zona Taronja: 0,25€ l’hora

APP APARCAR  

Les persones usuàries poden utilitzar l’aplicació per mòbil Aparcar, que agilitza el procés de pagament a les zones regulades sense haver d’anar al parquímetre i permet realitzar el pagament del temps utilitzat.

Per a poder aparcar a les zones regulades de Cambrils i fer el pagament des del mòbil, simplement cal descarregar l’aplicació APARCAR al dispositiu i introduir les dades de targeta bancària.

Redacció