TOTS 21

Imatge d’arxiu de la Festa de la Mare  de Déu del Carme.

Cambrils es prepara per celebrar la Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels pescadors, amb un cap de setmana farcit d’activitats de tots tipus i per a totes les edats.

El programa s’enceta aquest divendres (22.00 hores, Passeig de les Palmeres) amb la cantada d’havaneres a càrrec dels grups Barcarola i Pescadors del Francolí.

El dissabte (22.00 hores, Plaça del Pòsit) prendrà el relleu l’espectacle de clowns i circ “Nàufrags” a càrrec de La Industrial Teatrera.

I pel que fa a la Diada de la Mare de Déu tradicional, tots aquells que vulguin podran participar de la Sardinada Popular que es durà a terme diumenge a partir de les 9.00 hores a la Llotja de Pescadors. Tot seguit, a les 12.00 hores, la Plaça Catalunya acollirà la Diada Castellera amb els Xiquets de Cambrils i els xiquets de Vila-seca. La Processó de la Mare de Déu del Carme, Processó per Mar, Ofrena a la Mare de Déu i Missa tindrà com a punt d’origen la Plaça de l’Església de Sant Pere (19 hores) amb el recorregut següent: carrer Mn. Planas, plaça del Pòsit, carrer del Carme, carrer Sant Pere, passeig Marítim, Moll de Ponent, passeig Marítim, carrer St. Jordi, carrer Mn. Planas i plaça de l’Església.

La jornada de diumenge es clourà a la Plaça del Pòsit (22.00) amb una Ballada de sardanes a càrrec dels Amics de la Sardana de Cambrils amb la Cobla Reus Jove.