.

.

TOTS 21

Una imatge de la reunió del comitè, presidit per l’alcaldessa, Camí Mendoza. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha activat la fase d’emergència del pla territorial de Protecció Civil (Procicat) per la pandèmia del coronavirus. El comitè de coordinació municipal segueix reunit a l’espera que finalitzi el consell de ministres i el govern espanyol concreti les mesures que comportarà l’estat d’alarma.

Mentrestant, el consistori cambrilenc treballa per augmentar la línies d’atenció telefònica a la ciutadania per poder atendre l’allau de consultes relacionades amb les restriccions i recomanacions amb motiu del coronavirus i evitar l’atenció presencialper qualsevol altre tràmit. L’Ajuntament també recorda a la població i empreses que poden utilitzar l’administració electrònica a través de l’enllaç www.cambrils.cat/citaprevia per la majoria de tràmits.

Les mesures que s’han aplicat a Cambrils per contenir la propagació del coronavirus es poden consultar aquíhttps://www.cambrils.cat/ca/l-ajuntament/comunicacio/coronavirus. Els membres del comitè continuaran fent un seguiment diari mentre duri l’emergència per coordinar les actuacions, revisar les mesures o aplicar-ne de noves.