.

.

TOTS 21

El Departament d’Igualtat fa una crida a les persones del col·lectiu LGBTIQ+ a respondre un qüestionari per conèixer la realitat del municipi

El Departament d’Igualtat fa una crida a les persones del col·lectiu LGBTIQ+ a respondre un qüestionari per conèixer la realitat del municipi

El Departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils està realitzant una enquesta a les persones del col·lectiu LGBTIQ+ com a punt de partida del I Pla de Polítiques per a la Diversitat Sexual i de Gènere de Cambrils. El qüestionari, totalment confidencial, està disponible en aquest enllaç del web municipal fins el proper 18 de febrer, a través de la cooperativa Combinats.

L’objectiu de fase inicial per a l’elaboració de les bases del Pla és conèixer la realitat de les diversitats sexuals i de gèneres al nostre municipi. Aquesta informació permetrà identificar i donar resposta a les necessitats emergents del col·lectiu LGTBIQ+ i els diferents tipus d’homofòbia que es manifesten al nostre entorn social.

Aquesta diagnosi de la realitat municipal és imprescindible per establir les línies estratègiques i les accions a desenvolupar que conformaran el Pla Municipal per a la diversitat sexual i d’identitat i/o expressió de gènere.

El Pla constituirà l’eina bàsica d’actuació de l’Ajuntament per a promoure la perspectiva de la diversitat sexual i de gènere, garantir transversalment els drets de les persones LGBTIQ+ (Lesbianes, Gays, Transexuals, Bisexuals, Intersexuals, Queers) i contribuir a l’eliminació de les discriminacions i desigualtats per raó d’orientació sexual, d’identitat i/o expressió de gènere al municipi de Cambrils.

Mitjançant aquest Pla, es constitueix l’element que té l’administració local, com a ens més proper a la ciutadania, per dissenyar i implementar programes i accions transversals per tal de donar resposta a la Llei 11/2014 de 10 d’octubre, per a garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per a eradicar l’homofòbia, lesbofòbia, bifòbia i la transfòbia.