.

.

TOTS 21

Fins a 15 participants amb embarcacions d’un metre i teledirigides van disputar la competició. Foto: CNCB

El Club Nàutic Cambrils va celebrar el passat dissabte 12 de febrer la 1a Regata Territori Mestral IOM, per a embarcacions teledirigides d’un metre. Una competició que va reunir 15 participants que van gaudir de tota una jornada de proves.

La regata va començar a les onze del matí amb unes condicions de vent molt variades al llarg de les hores, amb estones en les quals el poc vent provocava que hi haguessin canvis continus al capdavant de la taula. Els participants, vinguts d’arreu de Catalunya, van competir fins les cinc de la tarda. Va ser llavors quan es va fer l’entrega de premis. Paul De Luc, del Club de Vela Palamós, es va imposar a la resta. El van seguir Ramon Soler, del Club Nàutic Cubelles i Gabriel De Luc, germà del primer i també del CV Palamós.

La 1a Regata Territori Mestral va tenir també públic encuriosit, que es va apropar al camp de regates, situat davant del Barlovento. Al finalitzar, els participants van destacar la bona organització per part del CNCB i l’acollida que van tenir, esperant poder tornar en els propers mesos amb una nova prova.

Redacció