TOTS 21

Imatges de la Mostra d’Oficis. Fotos: Anna F. (Ajuntament)

Les Activitats del Patrimoni Indià de Torredembarra que s’han dut a terme de l’17 al 19 de setembre, com a alternativa a la Fira d’Indians per a evitar aglomeracions, han tingut una bona resposta del públic, amb la participació directa de 1.250 persones sense comptar els visitants a la Mostra d’Oficis (fotografia antiga, ceramista i cisteller) que va tenir lloc amb carrer de Joan Güell.

Les havaneres van omplir aforaments. Fotos: Anna F. (Ajuntament)

Els concerts d’havaneres de divendres 17, amb el Grup Cavall Bernat, i el dissabte 18 de setembre, amb el Grup Xarxa, van omplir aforaments, amb un total de 200 persones en cada cantada.

Les visites guiades i tatralitzades també van formar part del programa d’actes. Fotos: Anna F. (Ajuntament)

Les visites guiades de  dissabte matí i  tarda i diumenge matí també es van omplir amb un total de 75 persones que van poder gaudir del patrimoni indià a la vila, al cementiri i a les visites teatralitzades al Patronat Antoni Roig.

Taller infantil. Foto: Anna F. (Ajuntament)

Tots els tallers organitzats el cap de setmana han tingut una molt bona afluència de públic, amb un total de 150 infants, que han gaudit dels tallers: vitralls amb cel·lofana, sonalls amb vímet, percussió, vaixells de suro, punts de llibre i gorres de cop.

Els contacontes organitzats dissabte matí i dissabte tarda van omplir la Sala Lluís d’Icart amb un total de 25 infants per torn.

L’espai d’experimentació i joc lliure va estar obert durant tot el dissabte i diumenge matí, i van accedir, seguint les mesures establertes, al voltant de 300 infants.

A la presentació del llibre «El Paradís rere el mar» de Mercè Carandell i la conferència «Els Indians i l’art funerari», a càrrec de Tate Cabré hi van prendre part 25 persones.

A més, ha tingut lloc una exposició del llegat indià i de productes d’ultramar que també ha comptat amb bona acollida de públic, amb un total de 250 persones que han accedit a la Sala Lluís d’Icart durant tot el cap de setmana. Totes les activitats  infantils han estat gratuïtes menys les visites guiades. L’organització ha anat a càrrec de la Regidoria de Turisme, amb la col·laboració de CATPatrimoni i la Xarxa de Municipis Indians.

Totes les activitats han seguit els protocols Covid-19 establerts en aquests moments.

Redacció