.

Una alineació tipus de l'equip catllarenc

Una alineació tipus de l’equip catllarenc

El Club de Futbol Sala El Catllar Atlètic va empatar a quatre contra el Solsona en la sisena jornada del campionat de Lliga disputat el passat cap de setmana. És el sisè partit concecutiu sense perdre dels catllarencs (5 de Lliga i un de Copa Tarragona). El proper diumenge, l’equip disputa els vuitens de la Copa Tarragona a les 12 hores al pavelló Sant Jordi de Torredembarra contra l’equip local.

El del cap de setmana passat va ser un partit molt intens a la primera part, amb els dos equips jugant de tu a tu. Als primers minuts els visitants van portar la iniciativa amb un joc ràpid, que obligava als locals a defensar-se davant l’ofensiva rival.

Poc a poc arribaven les ocasions de dominar el joc i de realitzar bones accions atacants com les d’Àlex que enviava la pilota a fora llepant el pal o la combinació entre Juanito i Jordi S. on aquesta vegada si, la pilota s’estavellava al pal en la rematada d’aquest últim. Posteriorment, a falta de 5 min pel descans, Dani establia l’1-0 al aprofitar un rebuig del porter en una jugada embarbollada a l’àrea visitant.

A partir d’aquí, els catllarencs es van carregar de faltes ràpidament, arribant així a la sisena, fet que feia disposar a l’equip visitant d’un llançament de doble penal, que finalment transformaria en l’empat. Però aquest gol no seria l’únic abans del descans, perquè els de Solsona donarien la volta al marcador gràcies a una pilota robada al mig camp que acabaria en gol en jugada personal d’un jugador visitant.

La segona part, començava totalment diferent. Els del Baix Gaià sortien amb moltes ganes d’endur-se el partit i en menys de 30 seg, Àlex ja tenia la primera ocasió per marcar. En la jugada següent la pressió alta de l’equip va ocasionar una errada de passada entre jugadors del Solsona, que va aprofitar Jordi S. per establir l’empat d’un xut amb la cama esquerra que encara esperonava més als locals. A partir d’aquí els solsonins, en els 4 primers minuts, es van carregar de faltes arribant a la cinquena i fruit d’una d’aquestes faltes, novament Jordi S. amb un xut ras, posava en avantatge a l’equip.

Però pocs minuts després tornava la igualtat al marcador, ja que en una jugada de rebuig defensiu, es transformava en una jugada d’autèntica mala sort perquè la pilota aniria a parar a dins la porteria al rebotar en les cames d’un visitant. Els equips no es donaven per vençuts i les ocasions es succeïen, però Àlex de jugada d’estratègia, avançava de nou als catllarencs. Quan faltaven 3 minuts pel xiulet final, el Solsona enganxava un fort xut que es convertiria en el definitiu 4-4 tot i els intents dels locals posteriors, en arriscar els 2 últims minuts al jugar amb porter jugador.

Al final repartiment de punts contra un gran Solsona, molt fort defensivament , que no mereix la posició actual a la classificació i que de ben segur la segona volta donarà de parlar.

L’equip segueix 4t tot i l’empat, però perd les distàncies amb els de dalt.