.

El Rugby Tarragona va comptar amb la representació de tres jugadors en aquesta categoria Sub18 Xavi Beltrán, Nico Francisquelo i Pau Moreno

Aquest dissabte  es va disputar al camp de Rugby de L’Hospitalet el primer partit del grup A del Campionat de Seleccions Autonòmiques Catalunya-València, categories Sub 18 i Sub21.

El Sub18 va ser un partit molt disputat, especialment a la segona part, on els catalans van reaccionar tard, fet que provocà la seva caiguda amb un ajustat resultat de 13-19.

El Rugby Tarragona va comptar amb la representació de tres jugadors en aquesta categoria Sub18: Xavi Beltrán, Nico Francisquelo i Pau Moreno.

La categoria Sub 21, en canvi, es va imposar amb comoditat davant els valencians amb un resultat de 22-0.

Recordem que el grup A està format per Catalunya, València i Astúries, i el B per Madrid, Andalusia i Castella i Lleó. Els catalans no tornen a jugar fins el 22 de febrer a Astúries a les instal·lacions de Las Mestas (Gijón).

Els sèniors cauen davant SEL Vilanova

Ahir diumenge 2 de febrer el Primer Equip del Rugby Tarragona va caure derrotat davant SEL Vilanova amb un resultat de 38 a 5, malgrat haver lluitat per un millor resultat.

El partit celebrat aquest diumenge en el camp del SEL Vilanova va començar amb un Tarragona molt concentrat, cosa a la que no ens té acostumats darrerament, molt ben ordenat i amb ambició. Per altra banda el Vilanova també jugava amb moltes ganes. En un principi semblava que el partit estaria molt ajustat en el resultat, i així va ser fins al finals  de la primera part. Tot i això, i tenint en compte que el resultat no sempre reflecteix la realitat del partit, va acabar la primera part amb un 19 a 0 que semblava que es podria remuntar.

A la segona part un Vilanova que gràcies a que tot el que provava li sortia bé, i un Tarragona amb la sort completament contrària, i que no acabava de veure per on superar el Vilanova, va fer que els vilanovins s’envalentonesin.

Per altra banda els Voltors, abandonats per la sort, només van poder fer una marca, quedant el marcador en un 38-5 injust. Els Voltors van demostrar molt d’ordre en tot moment i han demostrat millores en el joc que esperem que poc a poc els portin a la victòria.